vrijdag 31 juli 2009

Bedankt voor de vis

Het was er vandaag mooi weer voor. Op de laatste dag van juli togen we naar het Dolfinarium in Harderwijk.






Aidan was er nog nooit geweest. Ik volgens mij ook niet. Simone en de kids wel. Het was lekker druk maar ook niet overdreven. Even in de rij voor de eerste show.




Op spetters van mooi muziek en water, doken de dolfijnen tot flinke hoogte. En haalde mooi kunsten uit. Aidan zat het allemaal te bekijken.





Zag ook alles wat niet direct zichtbaar is. Hoe de techniek werkte. Wat er achter de façade gebeurde, zal hij wel van mij hebben. Maar de Magie bleef overeind en het was een mooie show.




Toen naar de zeeleeuwen. De walrussen. Prachtbeesten. En zelfs de baby dolfijnen mogen bekijken. Tussendoor heeft meneer nog even wat haaien en roggen kunnen aaien. Een mooie warme spetterende dag. Moe en voldaan naar huis. Vol verhalen over buitelende dolfijnen die fijn dollen.





Op een dag leest hij mijn favoriete boek. En dan zal hij weten wat ze bedoelde met die achterwaartse salto door een hoepel tijdens het fluiten van het volkslied. Maar dat is voor een volgend universum. Oh ja. Ze hadden er nu 21 dolfijnen ;-)

blog comments powered by Disqus