maandag 28 juli 2008

Vakantie avontuur 3

We vertrokken vroeg. Niet 's morgens in de vroegte wat je zou verwachten van ons doel. Maar gewoon lekker op tijd naar het Spoorwegmuseum. Een dagje in de hobby van Aidan. Treinen, treinen en nog een treinen. Hij had het weer naar zijn zin. Met zijn ongeduldige handje gebaarde hij mij enigszins dwingend van de ene bezichtiging naar de volgenden. "kom, kom" en ik volgde als een brave pappa.

Het toneelstuk over de Oriënt express was leuk. De denderende karretjes tussen oude treinen, spannend. Tot we bij de mini trein buiten kwamen. Daar moest hij in. Niet een keer, niet twee keer maar wel dertig keer.

Opeens had hij het door. Als hij iedereen voor liet gaan, dan stond hij vooraan in de rij en kon hij ook voorin de trein zitten. En ik een beetje rondhangen. Kletsen met los lopende moeders (is het nog ergens goed voor).

Kortom een dagje treinen feest. Moe naar huis in een superwarme trein. Even een beetje boos geweest maar dat kwam door de warmte. Weer een wensje voor de vakantie van de lijst.

blog comments powered by Disqus