zondag 10 juni 2007

Hallo. Daar zíjn we weer!

Lezen met de stem van helaas te vroeg vertrokken Gert-Jan Dröge

Van heinde en verre kwamen werknemers, werkgevers, familie en vrienden afgelopen vrijdag samen om te genieten van, een in oosterse sferen gehuld, bedrijfsfeest. Suntzu bestaat 5 jaar en dit heugelijke feit werd gevierd in een alleraardigst optrekje genaamd “Water of Wijn”. Al gelegen aan de nieuwe waterweg konden de gasten zich laven aan allerlei oosterse gerechten, kon er genoten worden van diverse mooie dames en gasten in Chinese kledij en was het zelfs mogelijk te fietsen voor een goed doel in een heuse riksja. Een klein regenbuitje kon de pret niet drukken en de gasten bleven tot in de laten uurtjes.

De volgende dag was het feestgedruis niet minder. Ondergetekende en vriendin mengde zich in de tiende bijeenkomst van “Blues on the River”. Een gezellig samenzijn van de nouveau riche, blues en feest fanaten die zich, onder het genot van diverse versnaperingen, de blues zich wel lieten gevallen terwijl het water vrolijk tegen de boeg van de partyboot klotsten. Tot in de late uurtjes vermaakte we ons al swingend en gingen moe en voldaan, maar een ervaring rijker weer huiswaarts.

De zondag is voor vele een dag van rust. Maar niet voor ons. Na een relaxte start van de dag. Stapte we op onze stalen ros en fietste parmantig naar het pittoreske Delft alwaar de Delftse Mooi weer spelen werden gehouden. Een mengeling van straattheater en kunst. En de eeuwen ouden Delftse smoelen die bij iedere bezoek aan dit stadje weer te aanschouwen zijn. Helaas waren de spelen al in volle gang en hebben we niet veel gezien maar wel een indrukwekkend schouwspel op hoge staken op de Markt. We kregen er een brok in de keel van.

Al met al een mooi weekend in glamourland. Waarbij we nog kunnen opmerken dat de celebrity hond Robbie voor het eerst naast de fiets een flink stuk heeft meegelopen en dit ten zeerste kon waarderen. Dus al met al weer een bewogen weekend.

blog comments powered by Disqus